Coaching for alle

Tag styringen

 • Hvad er Coaching?

  Coaching er en måde at finde ud af hvad du gerne vil opnå, hvordan du har det og hvordan du kan ændre drænende og uhensigtsmæssige vaner og tanker. Coaching styrker dit mentale velvære.

  Coachingsamtaler hjælper dig til at tackle udfordringer i din hverdag og i en verden der er i konstant foranding. Et af mine specialer er at coache unge mennesker (+16 år) og særlig sensitive, og jeg har de sidste år coachet mange forskellige unge og voksne med forskellige problematikker.

  I dag kan det være en større udfordring at være teenager og ung end nogensinde før. Med presset fra samfundet, forældre, skolesystemet, fra venner og medierne – og ikke mindst fra dig selv – så er der i dag et endnu større pres end nogensinde om at skulle leve op til det hele. Du skal både tage stilling til uddannelse, til dig selv og din egen identitet. Du går op i hvad andre tænker og siger om dig, du vil gerne føle dig som en del af gruppen på dit studie, for ikke at sidde tilbage – helt alene. Det er i hvert fald den følelse du tror du ender med, hvis du står op for dig selv og siger fra over for andre – dine veninder, nogle i skolen, eller en person som støder dig, eller ikke respektere dig.

  Alt dette, kan være med til at resultere i at du mister dig selv og troen på, at du er god nok som du er, fordi du ikke vil skille dig ud fra alle andre. Tankerne kan hobe sig op, og det kan skabe uhensigtsmæssige mønstre af for mange negative tanker om dig selv og din omverden. Og derfra fortsætter det ned ad bakke – oftest.

  Der er, som nævnt foroven, mange ting du som ung skal tage stilling til, og jeg kan berolige dig med, at du ikke er alene om det. Der er rigtig mange unge der har det som dig indeni, og det er for mange en tryghed – at du ikke står alene med dét der bekymrer og tynger dig.

  Med udgangspunkt i min erfaring med de mange unge jeg har coachet, været mentor for og undervist, samt vejrtrækningsøvelser og enkle, effektive teknikker, hjælper jeg dig med at:

  ♥ Styrke dit selvværd & din selvtillid
  ♥ Genfinde din motivation i skolen og derhjemme
  ♥ Styrke din tro på dig selv og dine muligheder
  ♥ At styrke dine overbevisninger om dig selv og blive mere positiv
  ♥ Genfinde dine stærke sider
  ♥ Forblive tro mod dig selv og vise dit autentiske jeg
  ♥ Bryde den rolle, der begrænser dig i hverdagen
  ♥ Styrke dine grænser
  ♥ Værktøjer til at håndtere konflikter og udfordringer i hverdagen

  Hvad kan jeg få ud af coaching?
  Coaching er samtaler, og et frirum hvor du får hjælp og støtte med de tanker og følelser du har. Du får hjælp til at opnå mål eller få inspiration til hvordan du kan tackle situationer i din hverdag.

  Igennem coaching forløbet bliver du støttet i at opnå det du gerne vil, og bryde de begrænsninger du både har indeni, og dem du støder ind i, i din hverdag og i relation med andre.

  Kan du mærke dig selv?
  Eller har du glemt at mærke efter i kroppen, hvordan det føles når du er glad, ked af det eller frustreret? Vi har syv grundfølelser, og det er vigtigt at vide hvordan du reagerer på disse grundfølelser, da det er med til at forme den du er og med til at skabe en bevidsthed i dig og i dit reaktionsmønster. Det er: vrede, afsky, sorg, tristhed, glæde, overraskelse, frygt og foragt. Måske du kender nogle af dem, og andre ikke. For at lære dig selv bedre at kende, så kan du læse mere om dem på internettet. Disse grundfølelser kan være med til at du mærker efter, så du – igen – kan tillade dig selv at have de følelser og reaktioner du har. Det du skal være opmærksom på er, hvordan du reagerer på situationer i din hverdag.

  Mærke efter når du har det dårligt fysisk, men også mentalt. Hvilke symptomer viser din krop dig? Lytter du, tager du de nødvendige pauser og tillader du at lade din følelser fylde dét som du har brug for, lige nu og her?
  Eller flygter du fra dine følelser fordi det føles ubehageligt og laver overspringshandlinger, såsom overkøb af tøj, konstant være på de sociale medier, overspise, drikke for meget eller andet, som ikke er godt eller sundt for dig?
  For at få det godt, er du nødt til at kigge på de svære og ikke så rare følelser du har, for det er dem der prøver at fortælle dig noget vigtigt. Det er essentilt at du rummer alle dine følelser, altså hele dig.

  Jeg kan hjælpe dig med de følelser og tanker du har, ved at give dig nogle effektive værktøjer, så du kan få det godt igen, have en velfungerende hverdag og komme styrket ud på den anden side.

 • FAMILIECOACHING

  Jeg tilbyder jer som ønsker at styrke jeres relation og ønsker en tættere dialog og en gladere hverdag. Familiecoaching er til jer som familie, som er træt af skænderier og som dræner hinanden. Det er til jer hvis I ønsker større forståelse og rummelighed over for hinanden, eller hvis I er nået til et punkt, hvor I ikke hvad hvordan I skal kommunikere med hinanden.

  Jeg anbefaler mine teenagekort, der som et spil, kan skabe en naturlig dialog, større fællesskab og større glæde i jeres familie. Se mere under “Teenagekort”. 

  Kontakt mig allerede i dag så jeg kan hjælpe jer på vej til større glæde, harmoni og velvære. Send en mail til info@charlottemouyal.com eller kontakt mig på tlf. nr. 27582841.