Ungeforløb

 
Ungeforløb: 13-15 år


På dette 3 måneders forløb for piger og drenge,

♥ 8 x 2 timers sjove, intensive undervisning
♥ Lærer du at blive bedre til at mærke efter og til at sige fra.
♥ Gratis e-bog 
♥ Lette yoga øvelser & Mindfulness
♥ Bevægelse
♥ Indsigt i de sociale mediers påvirkning
♥ Gruppe samtaler om svære emner der påvirker dig
♥ Støtte fra de andre under forløbet

♥ Større selvværdsfølelse
♥ Genfinde dine styrker
♥ At håndtere konflikter
♥Afslutningsdag med forældre

♥ Snacks & drikkelse under forløbet
♥ Større forståelse for dig selv

__________________________________________________

Forløbet:
Varighed: 8 uger
Opstart: September
Tidspunkt: Onsdage 16:00-18:00

Sted: Østerbro

Pris: DKK 2900,-

Der udbydes kun 10 pladser per hold, og det er først til mølle.

Skræddersyet forløb med de unge i fokus: 16+ år

Mangler de unge på jeres skole, ungdomsskole eller gymnasie inspiration til at øge deres selvværd og sætte konkrete mål for livet? Kan I mærke det pres de unge har til at skulle præstere og bukker mange under for presset?

Så kan jeg hjælpe jer! Med flere års erfaring med direkte kontakt med de unge, har jeg hjulpet flere tusinder af unge på ungdomsskoler, i udskolingen og voksne unge med at styrke deres selvværd, troen på sig selv og hjulpet dem med redskaber til at tackle den hverdag mange unge har i dag, som er i konstant forandring. Mine forløb har skabt en øget trivsel hos dem på forskellige områder af deres liv, hvilket har gjort, at de har fået styrken og troen på sig selv igen.

Dette gør jeg blandt andet ved at skabe et kreativt rum for de unge, og de elsker det! Når unge får lov at få medindflydelse, medansvar og bliver hørt og set, så shiner de, og jeg bruger også de forskellige læringsstile, da alle unge lærer på hver deres måde, og får de maksimale ud af forløbet. Derfor indgår der i ungeforløb både kreative øvelser, fysiske øvelser, skrive øvelser, og samtidigt så øver de unge sig i at inddrage andre i hvem de er og hvad de står for – for sammen er vi stærkere og kan udrette store drømme og oplevelser!

Hvad I får
Jeg tilbyder skræddersyet forløb med de unge i fokus, så de bliver mentalt klædt på til de udfordringer, de måtte have eller dem der kommer. De får fornyet mindset og får indblik i hvad der motiverer dem, hvordan de kan justere på få ting i deres hverdag, for at opnå nye resultater.

Forløbet skal minimum være over 6 gange, for at de unge får det maksimale udbytte samt skaber varige forandringer og ændret mindset. Ungeforløbet er til alle, uanset om det er en folkeskole, ungdomsskole, gymnasiet eller videregående uddannelse, da forløbet kan skræddersyes til hver målgruppe.

Kontakt mig for mere information og et godt tilbud allerede i dag!