Udtalelser fra undervisere

 
Udtalelser fra undervisere/skoler

Her kan du læse udtalelser fra undervisere, fra blot nogle af de foredrag eller forløb jeg har afholdt på skoler, ungdomsskoler, camps mm…

 •  

  Charlotte udviklede rigtig gode relationer til de unge, hun var god til at skabe en tillidsfuld stemning og få alle inddraget.
  Charlotte formåede at få vendt de unge, der ikke var så positivt stemt fra starten og de gav alle udtryk for, at de oplevede at hun viste ægte interesse for dem, hvilket de satte stor pris på.


  Som vejledere oplevede vi, at Charlotte var god til at “gå til eleverne” og samtidig skabe en tillidsfuld relation. Hun udviklede sig i løbet af kurserne og blev rigtig god til at afstemme indholdet til de unges aktuelle situation.
  I efterfølgende samtaler med elever og lærer er der flere, som har givet udtryk for at kurserne har haft en yderst positiv effekt på deres/elevens personlige og sociale udvikling.

  Kurserne er et yderst brugbart tilbud i arbejdet med ikke-uddannelsesparate elever, som vi gerne ville kunne bruge fremadrettet.

  På vegne af UU-Frederiksberg
  Marianne Brusch

 •  

  “Jeg var meget imponeret over din måde at fange eleverne på, du lægger ud at give en masse af dig selv, hvor efter de får tryghed ved dig og nogle af dem godt vil fortælle lidt fra deres historie. Nogle af eleverne fortalte fredag at de havde tænkt videre over dit foredrag.”

  Marie-Louise Tarp, Rødovre Ungdomsskole

 •  

  Charlotte har stået for arbejdet med elevernes personlige og sociale kompetencer på Læringslokomotivet i København 2017.
  Charlotte er tydelig i sin rammesætning for arbejdet med eleverne – og det er guld værd på et intensivt læringsforløb. Charlotte har også vist sig rigtig dygtig til relationelt arbejde og især i forhold til at få de unge til at reflektere over egen praksis.

  Jannie Orte, projektleder ved Læringslokomotivet i København