Uddannelsessteder

 
Charlotte udviklede rigtig gode relationer til de unge, hun var god til at skabe en tillidsfuld stemning og få alle inddraget.
Charlotte formåede at få vendt de unge, der ikke var så positivt stemt fra starten og de gav alle udtryk for, at de oplevede at hun viste ægte interesse for dem, hvilket de satte stor pris på.


Som vejledere oplevede vi, at Charlotte var god til at “gå til eleverne” og samtidig skabe en tillidsfuld relation. Hun udviklede sig i løbet af kurserne og blev rigtig god til at afstemme indholdet til de unges aktuelle situation.

I efterfølgende samtaler med elever og lærer er der flere, som har givet udtryk for at kurserne har haft en yderst positiv effekt på deres/elevens personlige og sociale udvikling.

Kurserne er et yderst brugbart tilbud i arbejdet med ikke-uddannelsesparate elever, som vi gerne ville kunne bruge fremadrettet.

På vegne af UU-Frederiksberg
Marianne Brusch

Jeg har lært at tænke mere over mit kropssprog, og at jeg skal være mere opmærksom på andre.
Jeg har tænkt over, hvad jeg vil med min fremtid.
Jeg har lært, at jeg får nogle bedre dage, hvis jeg får noget mere søvn.
Jeg er blevet mere opmærksom på mine handlinger, og jeg er blevet mere åben om mine tanker.
Jeg har lært at være mere aktiv i skolen, og jeg har lært at tage en pause fra sociale medier for i stedet at eksempelvis læse en bog.

– Mathias 8. klasse

Jeg har lært at høre mere på mig selv og vide, hvem jeg egentlig er.
Jeg har også lært, at jeg er ikke den eneste, der går med mange dårlige ting, og jeg har lært, at alle på kurset er lige. Jeg har lært, at de alle sammen har været igennem noget. Jeg har lavet mig et visionboard, hvor jeg har klistret en masse ting på, som inspirerer mig. Jeg har det nu hængende på mit værelse.
Tak for seks dejlige uger, Charlotte!

– NK, 8. klasse.