Sponsorer

 

Vil du være sponsor?

Jeg har nogle fantastiske idéer og visioner, som jeg gerne vil føre ud i livet. Jeg ønsker at skabe en bæredygtig virksomhed, hvor børn, unge og familier får hjælp og støtte til større ro, højere selvværd og styrket sammenhold via rummelighed og kommunikation.

Jeg søger løbende midler fra fonde og andre relevante organisationer & virksomheder, som kan hjælpe med at støtte op om de forløb & workshops der bliver afholdt, i samarbejde med skoler/gymnasier eller i privat regi, så endnu flere unge får mulighed for et forløb med personlig udvikling & Mindfulness.

Sponsoraterne er altid meget velkomne, og det kan være alt fra sunde snacks, drikkevarer, måtter, øjenpuder eller til en t-shirt fra en fodboldspiller, sanger eller noget helt andet som vil glæde et barn eller ung, som som får en gave på ét af forløbene.

Alle beløb og bidrag er lige velkomne. Som tak vil jeres firmanavn med logo være synlig på hjemmesiden samt hvad I har støttet og I vil derudover også få et referat samt billeder af retreat med familierne eller/og forløb med elever.

Hvis I ønsker at give et bidrag, er I velkomne til at udfylde formularen nedenfor, så kontakter vi jer.

 

Vil du være sponsor?

Sponsorer

https://www.livsbevidsthed.dk/
Livsbevidsthed.dk

I 2017 sponsorerede Livsbevidsthed.dk yogamåtter til en camp for 7. & 8. klasses elever, i samarbejde med Kbh’s Kommune & Læringslokomotivet, hvor de blev undervist i Mindfulness.

Flora & Jørgen Melchiorsen har dedikeret deres liv til at hjælpe mennesker med at genfinde balancen med Mindfulness uddannelser for voksne.

https://www.yogaudstyr.dk/

yogaudstyr.dk har sponsoreret øjenpuder til vores Byg Bro Skab Ro forløb.