Private udtalelser

 
 •  

  Sødeste og dygtigste Charlotte,
  Jeg vil gerne sige dig en stor tak. Du har coachet min datter på 12 år i et forløb, da hun manglede selvtillid og
  gå-på-mod.
  Min datter er særlig sensitiv og havde mange udfordringer i sin hverdag, som tit resulterede i, at hun var trist og drænet for energi. Derfor havde hun ofte ondt i maven, tabte sig meget og havde højt sygefravær i skolen.
  Forløbet hos dig har gjort hende glad, munter, og fræk – præcis som en 12 årig pige skal være. Min datter kan nu navigere fint rundt i sin sensitive side, og det er jeg dig yderst taknemmelig for.
  Vi havde for 1/2 år siden, fået en henvisning til en børnepsykiater, og min datter fortsatte sit forløb hos dig i ventetiden. vi har nu været hos psykiateren 2 gange, og min datters forløb er nu afsluttet. Psykiateren roste dig for dit arbejde, og det vil jeg også gøre. 1000 tak – du er guld værd!

  – Kh Stine

 •  

  Har du et ungt menneske der trænger til hjælp ? Og tror du at hun eller han vil kunne have nytte af at tale med et andet voksent menneske end dig ? Måske som hjælp til den personlige udvikling eller som coach i forhold til et ungdomsliv, der ikke altid er lige let at komme igennem ? Så kan Charlotte hjælpe !
  På baggrund af min erfaring med min datters forløb hos Charlotte, mener jeg, at hun har en god forståelse af, hvad der rør sig i ungdomslivet og redskaber, der vil kunne hjælpe unge mennesker godt videre i livet.

  – John D.S., Birkerød

 •  

  Charlotte has the amazing ability to look in your face and tell you what you need to know to progress. I enjoyed every second and I am really grateful that I met her.
  I‘m looking forward to work with her again

  – Matt Rock, Germany

 •  

  Jeg var meget nervøs omkring det hele, fordi jeg skulle til at åbne mig op, og tænkte lidt, at Charlotte sikkert ikke kunne hjælpe mig.
  Men efter et par sessioner, begyndte vi at komme mere i dybden på problemet. Hun har lært mig at sige fra for ting jeg ikke har lyst til.
  Jeg er blevet bedre at tro på jeg godt kan, for jeg har mange problemer med hensyn til skole og troen på mig selv.
  Jeg er blevet mere selvbevidst omkring mine følelser og ved bedre hvem jeg egentlig er.
  Det er dejligt at Charlotte ikke presser på når jeg ikke har lyst til at snakke mere, hun er tålmodig med mig og tager hensyn til ens behov.

  – Sandra, 22 år
  Frederiksberg VUC