Foredrag

 

Foredrag og der inspirerer & vækker unge og voksne!

Alle foredrag bliver skræddersyet efter jeres specifikke behov og ønsker

HVAD SKAL JEG VÆRE NÅR JEG BLIVER STOR?

Når studerende starter på en videregående uddannelse, opstår der en masse tanker og bekymringer omkring dem og deres fremtid og hvordan de skal klare dig på studiet. Allerede det første år dropper hver 4.elev ud af deres uddannelse. Ved dette foredrag inddrager Charlotte de studerende i hvordan de skaber selvbevidsthed om deres professions identitet, da det er en stor del af gennemførelsen af deres videregående uddannelse. De får indsigt i hvordan de med ro kan komme igennem den uddannelse de er i gang med, og finde roen i deres hverdag.

Er jeres studerende fastlåst i deres tanker omkring frygt  og usikkerhed for deres fremtid? Så vælg dette foredrag, hvor de vil få redskaber til at tackle disse usikkerheder – det handler om selvbevidsthed, deres mindset og dialog.


DET ER DIT LIV – TAG STYRINGEN TILBAGE!

Du har ét liv – drøm stort! Det er ikke alle der tør tænke sådan. Mange unge oplever at føle sig svigtet af venner eller voksne på den ene eller den anden måde. Enten er det ved ikke at blive accepteret som den de er, de ikke føler sig hørt, de ikke har kontakt med én eller flere forældre, eller mistet venskaber. Når det sker i en ung alder, mister unge tillid og troen til sig selv og til andre.
Dét påvirker deres skolegang, deres hverdag og mindset….så hvad skal de unge stille op?
Charlotte kommer med eksempler på hvordan vi alle kan komme videre i livet og tage styringen tilbage i vores liv, uanset hvilken opvækst og “historie” vi har med os i bagagen. Den har Charlotte selv kæmpet med i mange år, både i skolen, i hendes teenageår og nogle år op i voksenalderen. Charlotte fortæller hvad hun gjorde for at tage styringen i sit liv!
En time spækket med provokation og direkthed, vil Charlotte give de unge mod og gejst til at høre hvad der skal til, for at de igen skal tage ansvar for deres eget liv, og tage styringen tilbage. Der vil være publikumsinddragelse og lidt samtaleøvelser.

KEND DIG SELV
Hvordan kommer du igennem folkeskolen, gymnasiet, videregående uddannelse? Via karakterer, materielle ting, ved likes eller ved at være perfekt? Hvis du tror at den ydre motivation skal føre dig igennem livet, så vil du få et wake up call!
Charlotte fortælle om ydre og indre motivation og hvilken form for motivation der driver mennesker og opnår det mest lykkebringende liv! Med baggrund i sin egen historie, fortæller Charlotte om hvorfor det er vigtigt at kende sig selv – på godt og ondt – for at udvikle os som menneske, både i relation med os selv og med andre i vores liv.
Charlotte fortæller om egne erfaringer som ung og voksen og hvorfor det er vigtigt at kigge ind ad og observere vores adfærd og reaktioner i samspil med andre, så vi fuldt og helt lærer dig selv så godt at kende, at du vælger den vej der er mest rigtig for dig – og ikke alle andre.
En times foredrag med Charlotte er en inspirerende time hvor du vil mærke hendes energi og passioneret tilgang til at gøre en positiv forskel i dit liv!

UDDANNELSESPARATHED

DET ER ALDRIG FOR SENT… DU KAN HVAD DU SÆTTER DIG FOR!
Hele 32% af landets unge er vurderet ikke-uddannelsesparate……32%!!
Hør hvordan selvbevidsthed + ansvar + fokus hænger sammen for unge, og hvordan det kan hjælpe dem på vej til at blive uddannelsesparate oveni en god portion vilje og et nyt mindset.
Hør også om de forløb Charlotte har afprøvet i Frederiksberg Kommune med hold, for ikke-uddannelsesparate unge, og hvilke forskelle det gjorde for dem i forbindelse med deres uddannelsesparathed og fremtidsudsigter.
Charlotte vil også komme ind på hendes egen inspirerende historie om en opvækst som tosproget, samt da hun startede på studie som 27 årig, og hun vil inddrage publikum i hvad der gjorde at hun droppede ud af HF hele to gange som ung, og hvordan hun kom tilbage på sporet og hvad hun gjorde for at nå dertil.

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED

Iværksætteri – Charlotte inspirerer unge som har en drøm om at blive iværksætter eller selvstændig. Hun fortæller ud fra egen erfaring om hvad der skal til og hvilke udfordringer hun selv har haft og hvordan de unge skal gribe det an, hvad de skal overveje og have i mente afhængig af hvilken branche de vil hoppe ud i.
Bliv inspireret af Charlottes vej til succes, og hør hvordan hun har opnået at holde foredrag i Tyskland, blive inviteret på TED TALK scenen i Holland og undervise på New Zealand inden for 8 måneder i 2017!

TRIVSEL & ENSOMHED PÅ SKOLESKEMAET
Charlotte har i flere år arbejdet med børn og unge. Hun ved hvad der rør sig i dem, da hun har direkt kontakt med dem i undervisning, på forløb og i coaching samtaler. Charlotte ved om nogen hvad der skal til for at børn og unge trives – én af dem er støtte & ansvar fra forældre i hjemmet. Det andet hører I mere om…..
Ensomhed er også en vigtig faktor, som fylder meget hos unge, hvilket kan ødelægge børns og unges skolegang og hele deres verden kan føles som om at den er ved at falde fra hinanden – især i teenageårerne, hvor der sker hormonelle forandringer i en teenagers hjerne.
Med udgangspunkt i Charlottes egen erfaring med ensomhed i sin ungdom, inddrager hun publikum og giver de unge redskaber til at genfinde balance og glæde i deres hverdag.
De voksne får indsigt i hvordan børn & unge tænker, og hvordan de kan hjælpe deres barn og ung til øget trivsel.

TRIVSEL & FÆLLES ANSVAR ER NOGET VI SKABER SAMMEN!

 ____________________________________________________________________________

For at booke foredrag, send venligst en mail til:
info@charlottemouyal.com
Tlf. nr.: 27582841

Jeg kan også bookes til at deltage i jeres næste debatpanel, oplæg, som gæstespeaker, keynotespeaker mm…

Referencer

Charlotte's speech was very enthusiastic, emotional and inspiring. She was able to thrill everybody in the room with her active communication. Alisa, Managing Director, ROCK YOUR LIFE, Germany

Your experience, personal approach and passion is what made your speech glow. You are great in what you do. Thank you for this valuable experience. I truly want to say from my heart that I had a lovely time listening to you and that your message really got me through. Sonia, TEDx Talk audience, Netherlands

I cannot be grateful enough to have had the chance to meet you and listen to your speech. “Self-awareness” is such a deep and complex topic that you brought to the audience in an easy, understandable and inspiring manner!  Myriam Bounatirou, ROCK YOUR LIFE, Germany

Hør mit oplæg om selvbevidsthed på TED TALK scenen, i Haag, Holland.

http://https://www.youtube.com/watch?v=siVpPpTiEOA&t=25s

https://youtube.com/watch?v=siVpPpTiEOA%2520frameborder%3D0%2520allow%3Daccelerometer%3B%2520autoplay%3B%2520encrypted-media%3B%2520gyroscope%3B%2520picture-in-picture%2520allowfullscreen