Udtalelser fra erhverv

 
Komplet referenceliste:

Danmark

– Gentofte Kommune, Aktiv sommer
– BYG BRO SKAB RO forløb, Skovgaardsskolen, Charlottenlund
– REMA1000 Familiesportscamp, Kolding
– Frederiksberg VUC
– Frederiksberg Ungdomsskole + Frederiksberg UU
– CISV Danmark
– Læringslokomotivet – tre ugers camp i samarbejde med Københavns Kommune & Ungdomsskoleforeningen
– Københavns Kommune
– Rødovre Ungdomsskole
– DU KAN camp
– 10. klasse centret, Roskilde & Roskilde Ungdomsskole
– 7. klasse i sociale & personlige kompetencer – Tagensbo Skole

Øvrige lande
– TEDx TALK, Haag, Holland
– DSC, New Zealand
– ROCK YOUR LIFE, Mannheim, Tyskland

 •  

  Charlotte udviklede rigtig gode relationer til de unge, hun var god til at skabe en tillidsfuld stemning og få alle inddraget. Charlotte formåede at få vendt de unge, der ikke var så positivt stemt fra starten og de gav alle udtryk for, at de oplevede at hun viste ægte interesse for dem, hvilket de satte stor pris på.
Som vejledere oplevede vi, at Charlotte var god til at “gå til eleverne” og samtidig skabe en tillidsfuld relation. Hun udviklede sig i løbet af kurserne og blev rigtig god til at afstemme indholdet til de unges aktuelle situation. I efterfølgende samtaler med elever og lærer er der flere, som har givet udtryk for at kurserne har haft en yderst positiv effekt på deres/elevens personlige og sociale udvikling.
  Kurserne er et yderst brugbart tilbud i arbejdet med ikke-uddannelsesparate elever, som vi gerne ville kunne bruge fremadrettet.
  – Marianne Brusch
  På vegne af UU-Frederiksberg

 •  

  Charlotte was giving a speech at our annual ROCK YOUR LIFE! Summit. At this event over 200 ROCK YOUR LIFE! volunteers from all over Germany, Switzerland and the Netherlands come together to engage for disadvantaged youth. Charlotte´s speech was very enthusiastic, emotional and inspiring. She was able to thrill everybody in the room with her active communication. Thank you for the great time we could spend with you, Charlotte!
  – Alisa, Managing Director
  ROCK YOUR LIFE, Germany

 •  

  I am very glad that I was there to experience such a speech! Your experience, personal approach and passion is what made your speech glow. You are great in what you do. Thank you for this valuable experience. I truly want to say from my heart that I had a lovely time listening to you and that your message really got me through.
  – Sonia LTF, TEDx Talk audience, Netherlands

 •  

  I cannot be grateful enough to have had the chance to meet you and listen to your speech, during the Rock Your Life! Summit last May. “Self-awareness” is such a deep and complex topic that you brought to the audience in an easy, understandable and inspiring manner! Charlotte I would like to congratulate you for everything you do and I would like to thank you for inspiring me!
  – Myriam Bounatirou
  ROCK YOUR LIFE, Germany

 •  

  Ungecoach, Charlotte Mouyal, besøgte vores sommercamp og i løbet af ingen tid havde Charlotte, på magisk vis, fået tryllebundet vores unge deltagere. Vigtigst af alt var den tryghedszone, hun fik skabt i løbet af sit foredrag. En zone, hvor vores unge deltagere fik muligheden for at synliggøre og italesætte deres sårbarhed. Deltagerne var meget taknemmelige, og camp-lederne det samme. Hun gjorde en forskel for de unge kvinder på ganske kort tid.
  Tusind tak fra hele DU KAN campholdet!
  – Monika Mazurek og Christina Sørensen

 •  

  Hej Charlotte,
  Jeg synes at foredraget var meget inspirerende. Vi er en organisation af frivillige som kan tage for meget indenbords, og derved var det godt at få et boost af motivation, og hvordan vi skal tænke på hvad vi gerne vil.
  Vi havde en stor forsamling på 45 mennesker fra alderen 13-23, og det kan være meget være meget svært at nå ud til alle, men jeg vil sige at alle har fået nået ud af det i en eller anden form. Der er blevet sat tanker i gang og det er det fedeste ved foredraget. Derved blev man lidt udfordret som lytter ved at man skulle give noget igen, og det gjorde det som en endnu bedre oplevelse.
  Tusind tak for det spændende foredrag! Vi har en masse mennesker som er virkelig positive over det.
  – Cecilie Rasmussen,
  CISV holdleder