Et møde jeg sent glemmer

charlotte27 Blog Leave a Comment

Jeg har i et stykke tid haft sådan lyst til at fortælle dig om et netværksmøde jeg var til for lidt over en måned siden. Jeg modtager stadig mails og beskeder fra mit folk i mit netværk, som vil høre hvordan det skete, hvem der kontaktede mig, og hvordan det var.

Jeg sidder for lidt over en måned siden og arbejder med min samarbejdspartner. Da hun rejste sig et øjeblik, havde jeg modtaget en mail på LinkedIn. Jeg troede ikke mine egne øjne……bare sådan tikkede der en mail ind. Fra Lars Løkkes sekretariatschef…..ja, du læste rigtigt…! Jeg læste mailen 1 gang…..og én gang til, og så bad jeg min samarbejdspartner om at læse den, fordi jeg troede det var spam. Og hun siger “det er da godt nok”….jeg kigger på hende, og tænker – hvad er det hun siger??

Men jo, den var god nok. Lars Løkkes sekretariatschef havde inviteret mig til et morgen- & netværksmøde med 7 andre, hvor vi først løb 5,5 km, og derefter uformelt, spiste morgenmad sammen, hvor vi hver især fortalte om hvad vi laver.

De mente at jeg havde noget på hjerte og en erfaring med børn og unge, og hvilke udfordringer unge står over for i dag, som kunne have Lars Løkkes interesse. Udover at jeg var beæret over at blive spurgt, så er der noget fint over at statsministeren inviterer helt almindelige danskere med til et motions- & netværksmøde, hvor vi kan samles og have uformelle snakke om hvad der foregår i erhvervslivet og samfundet – det giver statsministeren et indblik i dagligdagen for mange af os.

Det var et meget smukt sted at være, og få lov til at opleve dette med andre, at fortælle om hvad jeg brænder for at lave til en så vigtig person i Danmark. Og at statsministeren laver disse morgen- & netværksmøder er i sig selv fantastisk, og at han samtidigt hjælper andre til at netværke med andre, er en anderledes og sjov mulighed.

Så jeg fik i hvert mulighed for at fortælle hvad jeg mener er vigtigt for at unge kan øge trivsel, glæde og ikke mindst få gejsten tilbage i deres hverdag. Du kan læse hvilke tre områder jeg nævnte som jeg mener er vigtige på min hjemmeside – www.charlottemouyal.com

Samme aften modtog jeg mange anmodninger på LinkedIn fra personer fra alle brancher, og jeg forstod ikke hvor de 55 nye anmodninger kom fra…..indtil jeg opdagede at statsministeren havde delt mit opslag fra om morgenen! Dét var noget af det vildeste jeg længe har oplevet 🙂

Der var nogle rigtig spændende mennesker, som havde hver deres interesse felt, og det var tydeligt at de var passioneret omkring deres arbejde. Jeg glæder mig til at møde dem igen til sommer.

Det er et møde jeg sent glemmer…..livet kommer i smukke indpakninger nogle gange, og dem skal vi gribe for at udvide vores horisont og bevidsthed.

Kh Charlotte

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *