10. klasse arbejder med visionboard

charlotte27 Blog Leave a Comment

Gennem mit arbejde som livsstilscoach, arbejder jeg i øjeblikket med et 10. klassescenter i Roskilde.

I undervisningen arbejder vi med visioner for fremtiden, og hvordan vi mærker os selv.
Det har vi blandt andet gjort gennem visionboards og sessioner med mindfulness.

Du kan høre nogle af elevernes visioner for fremtiden her:
Jeg vil gerne være pædagog. Jeg er dog bange for at blive valgt fra, for det har jeg prøvet i så mange gange. Jeg blev mobbet i 0.-6. klasse., og jeg havde ikke så mange at være tætte med, fordi de altid gik igen. Jeg har været igennem mange ting som barn. Jeg skal ikke have en flot bil eller lejlighed. I stedet vil jeg have en god familie og være glad, så er jeg ligeglad med, om jeg kører i en Kia.

Der er et billede, hvor jeg har taget en familie, nogle børn, en brudekjole og en ring, og så har jeg skrevet 23 år. Min mor fik mig, da hun var 23 år, og jeg vil også gerne være mor som 23-årig, fordi det passer godt med, at man stadig er ung, når børene vokser op.

Så har jeg valgt et billede af en, der er fjollet, fordi andre er ikke så gode til at tage mig seriøst, og jeg vil gerne blive taget mere seriøst. Jeg vil også gerne stoppe med at ryge. Jeg vil nemlig gerne være gammel, og det er jeg bange for ikke at kunne nå, hvis jeg ikke stopper med at ryge.

Så har jeg et billede af en sur pige, fordi jeg gerne vil have fokus på at være mere glad i fremtiden. Jeg har også et billede af tre piger, fordi vi er tre veninder, og jeg håber, at vi holder kontakten, når vi bliver ældre”

– Kristine, 16 år, 10. klasse. 

 

Jeg er adopteret fra Columbia, og jeg vil gerne tilmelde mig Sporløs, når jeg bliver 18 år. Jeg vil gerne have opklaret nogle ting, såsom at finde min mor eller noget af min biologiske familie. Det er vigtigt for mig, fordi det er en del af mig. Jeg er også dansker og har en dansk familie, men det er noget, jeg godt kunne tænke mig at opklare.

Jeg har også et mål om at blive gift, få et hus og en familie. Jeg kunne godt tænke mig at tjene penge, så jeg også kan rejse. Det sker jo ved at tage en uddannelse, som jeg godt kan lide. Efter 10. klasse, kan jeg godt tænke mig at tage på SOSU og blive pædagogisk assistent.Jeg skal have børn, for det skal jeg bare. Jeg vil gerne have glæde i mit liv, og jeg vil gerne være bedre til at se mere positivt på tingene i mit liv”

– Veronica, 16 år, 10. klasse.

 

“Jeg vil gerne vinde tre taekwondostævner og få det sorte bælte. Jeg har lige nu det grønne bælte. Jeg vil også gerne bestå 10. klasses eksamen og få flere venner. Jeg har også et ønske om at lære bedre dansk.

Jeg vil gerne se min familie igen. De bor i Iran. Lige nu bor jeg hos en dansk familie. Jeg har boet i Danmark i to år. I min fritid vil jeg gerne blive ved med at tegne”

– Madhi, 16 år, 10. klasse.

“Jeg har valgt at starte ud med Himmelev Gymnasium, som jeg gerne vil starte på efter sommerferien. Jeg har valgt at tage dette på mit “visionboard”, fordi jeg aldrig troede, at jeg skulle opnå det. Det er noget, jeg nu gerne vil opnå. Jeg vil gerne tage en uddannelse og gøre den færdig.

Så vil jeg gerne prøve at rejse til Ungarn og bo hos min familie i noget tid og bygge en relation med dem. Jeg vil også gerne se verden og forskellige kulturer. Jeg vil også gerne senere i livet have mit eget sted i København. Det er lige meget, om det bliver en villa eller en lejlighed. Jeg vil også gerne giftes og stifte familie. Jeg vil gerne tjene penge, og jeg kunne også godt tænke mig en fed bil.

Jeg har også taget et billede af min hest med. Jeg har brugt rigtigt meget tid på at ride, men gør det ikke så meget længere, så det vil jeg gerne begynde at gøre igen. Så har jeg også taget et billede med af en fuld pige, som viser, at jeg stadig er ung og hygger mig med vennerne. Det synes jeg også, at der er meget vigtigt”

– Laura, 17 år, 10. klasse.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *